福島県 新型コロナウイルス感染症関連情報ポータル

文字の大きさ 拡大標準

福島県公式Twitterでは新型コロナウイルス感染症に関する情報を発信しています。

トップ > 感染症対策 > 感染症対策 > Request to the people of Fukushima Prefecture(県民(けんみん)の皆様(みなさま)へのお願(ねが)い)

印刷用ページを表示する 掲載日:2022年6月28日更新

Please make sure that each and every person continues taking basic preventative measures thoroughly to protect yourself and your loved ones.

Basic measures to prevent the spread of infections

1. For each and every person, thoroughly take basic preventative measures.

2. If you have symptoms, please refrain from going to school or work and see a doctor early.

3. When eating and drinking, please refrain from doing the following things as the risk of infections increases.

Also, please use restaurants with thorough preventative measures in place.

4. When going out such as travelling or returning to your family home, please take preventative measures including managing your physical condition and checking the infection status in the place you are going to.

5. Please consider getting vaccinated for the COVID-19.

福島県 新型コロナウイルス感染症対策本部福島県庁へのアクセス

Copyright c 2020 Fukushima PrefectureAll Rights Reserved.