福島県 新型コロナウイルス感染症関連情報ポータル

文字の大きさ 拡大標準

福島県公式Twitterでは新型コロナウイルス感染症に関する情報を発信しています。

トップ > 感染症対策 > 感染症対策 > Request to the people of Fukushima Prefecture(県民(けんみん)の皆様(みなさま)へのお願(ねが)い)

印刷用ページを表示する 掲載日:2022年1月24日更新

Fukushima Prefecture is now at the Stage 2 level - Be more vigilant

1. Please refrain from having dinners with many people for a long time.

2. Please refrain from travelling to and from areas across prefectural borders for nonurgent and nonessential reasons as much as possible.

3. Please refrain from going out to crowded places or places where the risk of infections is high.

4. Please make sure that each and every person takes basic preventative measures thoroughly.

5. Please refrain from going to school or work and see a doctor early if you have symptoms.

6. Please get vaccinated for COVID-19 when the vaccine becomes available.

7. Please be thorough in taking preventative measures at workplaces.

福島県 新型コロナウイルス感染症対策本部福島県庁へのアクセス

Copyright c 2020 Fukushima PrefectureAll Rights Reserved.