福島県 新型コロナウイルス感染症関連情報ポータル

文字の大きさ 拡大標準

福島県公式Twitterでは新型コロナウイルス感染症に関する情報を発信しています。

トップ > 感染症対策 > 感染症対策 > Request to the people of Fukushima Prefecture(県民(けんみん)の皆様(みなさま)へのお願(ねが)い)

印刷用ページを表示する 掲載日:2021年6月1日更新

Important Measures against COVID-19 in Fukushima Prefecture (From 1 June 2021 to 30 June 2021)

-  Please refrain from travelling for nonurgent and nonessential reasons between and across areas where infections have been greatly spreading.

-  If you feel unusual in your physical condition, please visit a medical institution early.

-  Please do not force yourself to go to work when you have symptoms.

In Aizuwakamatsu City, please refrain from going out for nonurgent and nonessential reasons until Monday, 7 June.

福島県 新型コロナウイルス感染症対策本部福島県庁へのアクセス

Copyright c 2020 Fukushima PrefectureAll Rights Reserved.